x

30 snelheden G spot toverstaf (zwart) Vibrator | Nieuw

€ 19,99

Omschrijving

30 snelheden G spot toverstaf (zwart) Vibrator | Nieuw

De massager staat bekend om hun krachtige motor en wordt veelal door dames gebruikt die een gewone vibrator te licht vinden en van stevige en robuuste vibraties willen genieten. Verschillende gebieden van het lichaam zoals de tepels, clitoris, penis en testikels kunnen met de wand vibrator gestimuleerd. De wand vibrators zijn voorzien van verschillende vibratiestanden en snelheden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop