x

AEG AXP26U338CW Airco I ZGAN

€ 389,99

Omschrijving

AEG AXP26U338CW Airco I ZGAN

Geen verzending mogelijk, alleen ophalen!

Maximale ruimteafmetingen: 90 m³
Koelvermogen in BTU/h: 9000 BTU/h
Snelheidsstanden: 4
Afstandsbediening: Ja
De AEG AXP26U338CW ChillFlex Pro is een moderne verrijdbare airconditioner die elke ruimte tot wel 90m³ verkoelt of ventileert. Ideaal voor wanneer het buiten warm is. Bestel de AEG AWK01-Window Kit erbij voor een eenvoudig en mooie afvoer van de lucht naar buiten.Ontvochtingsfunctie en slaapmodusStel zelf de gewenste temperatuur of programma in via de ingebouwde led-scherm. Kies bijvoorbeeld voor het slaapprogramma. Het slaapmodusprogramma past het klimaat automatisch aan, zodat jij een rustige en ontspannen nachtrust hebt. Ook heeft deze AXP26U558HW-airconditioner een ontvochtingsfunctie die tot 1,2 liter vocht per uur uit de lucht haalt. Zo zorgt deze functie voor een frisser binnenklimaat.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop