x

ALLEN & HEAT ZED 10FX Mixer | nette staat

ALLEN & HEAT ZED 10FX Mixer | nette staat

€99,99

€169,99

Omschrijving

ALLEN & HEAT ZED 10FX Mixer | nette staat

ZED-10 en ZED-10FX zijn geweldige kleine mixers voor het maken van kleine band mixes. Ze zijn goed draagbaar naar een optreden en kunnen worden gebruikt voor opnames zowel live als in de studio. Gitaren kunnen direct aangesloten worden op de mixer door de speciaal ontworpen high-impedance aansluitingen, terwijl de mixer ook twee stereo-aansluitingen voor MP3/CD spelers of keyboards heeft. Uitgerust met professionele XLR main stereo uitgangen en een flexibele monitoring sectie met hoofdtelefoon en luidspreker uitgangen. In deze FX versie hebben we een reeks fantastische effecten toegevoegd om je sounds sprankelende reverbs te geven en je geluid te verbeteren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop