x

AOC C32G1 31,5 inch Full HD 1ms 144Hz 1800R Curved Gaming Monitor | Gebruikt

AOC C32G1 31,5 inch Full HD 1ms 144Hz 1800R Curved Gaming Monitor | Gebruikt

€189,99

Omschrijving

AOC C32G1 31,5 inch Full HD 1ms 144Hz 1800R Curved Gaming Monitor | Gebruikt

Deze AOC C32G1 31,5 inch Full HD Curved Monitor ziet er optisch nog perfect uit. De monitor is volledig getest op onder andere: dode/stuck pixels, backlight/led bleeding, flickering, ghosting, of alle poorten functioneren en of de OSD menu volledig werkt. De monitor is volledig naar werking getest en heeft enkel 1 piepklein flintertje in het midden van het scherm. Verder ziet de monitor er perfect uit.

De AOC C32G1 Curved Gaming Monitor is geschikt voor hardcore gamers dankzij de hogere verversingssnelheid en snelle reactietijd. Het Full HD scherm biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. Een 31,5 inch monitor heeft een beelddiagonaal van 78 cm, vergelijkbaar qua grootte met een kleine tv. Dankzij de snelle reactietijd van 1 ms en hoge verversingssnelheid heb je geen last van motion blur en ghosting. Ideaal voor de weergave bij snelle bewegingen zoals bij shooters of race games.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop