x

AOC I2790PQU 27" Full HD IPS 4ms 60Hz Design Monitor Zwart/Zilver | Gebruikt

AOC I2790PQU 27" Full HD IPS 4ms 60Hz Design Monitor Zwart/Zilver | Gebruikt

€129,99

Omschrijving

AOC I2790PQU 27" Full HD IPS 4ms 60Hz Design Monitor Zwart/Zilver | Gebruikt

Deze AOC I2790PQU Full HD Monitor ziet er cosmetisch nog netjes uit. De monitor is volledig getest op onder andere: dode/stuck pixels, backlight/led bleeding, flickering, ghosting, of alle poorten functioneren en of de OSD menu volledig werkt. De monitor heeft 1 stuck pixel links boven in de hoek. Verder werkt de monitor nog prima!

De AOC I2790PQU is een vrijwel randloze monitor die dankzij de meerdere verstelopties en aansluitmogelijkheden geschikt is voor werkplekken en vergaderruimten. Daarnaast is de monitor ook geschikt voor dagelijkse gebruik: internetten, e-mailen, tekstverwerking en het bekijken van films en series. Het Full HD scherm van de monitor biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. En met zijn 27 inch heeft de monitor een beelddiagonaal van 69 cm, een slag groter dan een gemiddelde 24 inch monitor (61 cm). Daarnaast is de monitor kantelbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar waardoor je de stand kan aanpassen voor elke situatie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop