x

Apple iPhone 7 Plus 128GB Rosé Gold | ZGAN

Apple iPhone 7 Plus 128GB Rosé Gold | ZGAN

€299,99

Omschrijving

Apple iPhone 7 Plus 128GB Rosé Gold | ZGAN

Deze Apple iPhone 7 Plus 128Gb Rosé Gold is in nette staat, voorzien van een 100% origineel nieuw scherm wat volledig krasvrij is. Intern is het toestel volledig getest en functioneert nog perfect!

Bij de iPhone 7 Plus staat verbetering centraal. De camera is nu nog beter door het gebruik van nieuwe camerasystemen en twee camera’s. Door de krachtige A-10 Fusion Chip is de iPhone 7 Plus twee keer sneller en gaat de batterij langer mee. Het Retina HD scherm is nog helderder en kleuren zien er levensecht uit. Het nieuwe stereospeakersysteem zorgt ervoor dat de iPhone 7 Plus meer geluid produceert en een groter bereik heeft.

De belangrijkste technische specificaties over de iPhone 7 Plus 128Gb:
- Prachtig 5,5 inch touchscreen met 3D Touch.
- Retina Display met resolutie van 1080 bij 1920 pixels, met 401 pixels per inch.
- Ondersteunt Apple Pay, iMessage en iCloud.
- 128 GB opslagruimte.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop