0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Roermond

Roermond

Apple reparatie

Snelle en vakkundige reparatie van uw iPhone, iPad, iMac, Macbook of het nu een hardwareprobleem of een softwareprobleem betreft.

Snel en efficiënt
Met meer dan 15 jaar ervaring aan ‘trouble shooting’ en support kunnen wij snel een analyse maken van het probleem en dit in de meeste gevallen binnen zeer korte termijn oplossen. Indien gewenst gewoon bij u thuis. Geen tijdverlies en veiliger voor uw computer.

Installatie
Ook als u een nieuwe Apple Macintosh computer heeft aangeschaft, kan Used  Products Roermond u van dienst zijn. Onze specialisten installeren voor u alle apparatuur en programmatuur die u wenst. Daarnaast kunnen we u behulpzaam zijn met advies over de meest recente programmatuur die het best aansluit op uw wensen.
Configuratie
Wilt u ‘switchen’ van PC naar Macintosh? Wij regelen  dat al uw bestanden omgezet op uw nieuwe computer. Overzichtelijk en met duidelijke tekst en uitleg zodat u precies weet waar u wat kunt vinden.

Nazorg
Mocht u na reparatie of installatie van uw computer nog vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard te allen tijden bereiken. Zo bent u verzekerd van een computer waar u altijd op kan werken. Zonder problemen.