x

Behringer XENYX 1002B analoog mengpaneel I Refurbished

Kristalheldere prestaties

Driebands Britse equalizer

FX en monitor send voor elk kanaal

1 Jaar garantie

€ 89,99

Omschrijving

Behringer XENYX 1002B analoog mengpaneel I Refurbished

Wordt geleverd in nieuwstaat met bijbehorende adapter en 1 jaar garantie.

De XENYX 1002B is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van mixertechnologie. Het is uitgerust met Behringer's premium XENYX microfoonvoorversterkers, en kan gemakkelijk meegaan met duurdere standalone microfoonvoorversterkers, zowel qua geluidskwaliteit en beschikbare headroom. XENYX preamps leveren dusdanige transparante en kristalheldere prestaties dat u bijna zou denken dat iemand uw microfoons verbeterd heeft. Verschillende in- en uitgangen maken het op zowel vaste als mobiele locaties mogelijk om eenvoudig allerlei apparatuur aan te sluiten, van microfoons tot CD-spelers en van laptops tot recorders. De compacte XENYX 1002B mixer bevat ook Behringer's driebands Britse equalizer, plus een FX en monitor send voor elk kanaal, waardoor het een must-have is voor elke audio-opstelling.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop