x

Black & Decker KR703 Boormachine | Gebruikt

Black & Decker KR703 Boormachine | Gebruikt

€39,99

Omschrijving

Black & Decker KR703 Boormachine | Gebruikt

De Black & Decker Klopboormachine KR703 710 watt maakt alles kloppend. Omdat hij als schroefboor en als klopboor is te gebruiken, is hij voor praktisch elke klus geschikt.

Schroeven in een laatje draaien, een gaatje in een plank of muur boren, de KR703 draait er zijn hand niet voor om. Waar andere klopboormachines problemen hebben met een stuggere oppervlakte, boort de KR703 zich moeiteloos een weg door het materiaal.

Dit doet hij allemaal met zijn supersterke motor, die maar liefst 710 watt produceert. Dankzij dit vermogen heeft hij een onbelast toerental van maximaal 3100 toeren per minuut. En dankzij het slagmechanisme komt u ook stenen oppervlakten moeiteloos in.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop