x

Bose Acoustimass 3 series IV met ophang beugels wit | Nette staat

Bose Acoustimass 3 series IV met ophang beugels wit | Nette staat

€ 129,99

Omschrijving

Bose Acoustimass 3 series IV met ophang beugels wit | Nette staat

De Bose Acoustimass 3 is een luidsprekersysteem, bestaande uit een subwoofer en 2 kleine satellietspeakers. Sluit deze Bose-speakers aan op je versterker of receiver en geniet van levensecht stereogeluid. Bose Acoustimass laat muziek en filmgeluid natuurlijk, realistisch en groots klinken, zonder dat je kamer vol grote speakers staat. De compacte subwoofer van de Bose Acoustimass 3-IV past namelijk eenvoudig achter het gordijn of onder de salontafel en de kubusvormige mini-luidsprekers nemen nauwelijks ruimte in.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop