x

Carson Modellsport Easy Tyrann 250 RC

€ 29,99

Omschrijving

Carson Modellsport Easy Tyrann 250 RC modelhelikopter voor beginners RtF

De stijlvolle CARSON Easy tyrant 250 is de nieuwste coaxiale helikopter met de modelvlieghemel.
De wendbare en superstabiele coaxiale helikopter zorgt voor vliegactie. Zijn supereenvoudige bediening en stabiel vlieggedrag zijn de beginners. Een geïntegreerde elektronische gyro stabiliseert de helikopter in de lucht. De LED-verlichting maakt de navigatie mogelijk en maakt een vlieg in de schemering mogelijk. Omdat alles wat nodig is voor de bediening bij de levering is inbegrepen, kunt u direct na het opladen van de batterij uw vliegkunsten bewijzen.
Veel plezier met je CARSON Easy tiran 250!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop