x

Dap Audio GIG-62 Mixer I ZGAN

€ 49,99

Omschrijving

Dap Audio GIG-62 Mixer I ZGAN

De compacte DAP GIG-62 is een breed inzetbare mixer met vier volwaardige ingangskanalen. Sluit bijvoorbeeld twee microfoons aan op kanaal 1 en 2, eventueel gecombineerd met stereo line-signalen op de andere kanalen, zoals een keyboard of een MP3-speler. U mixt de volumes eenvoudig door middel van de vier draaiknoppen onderaan; de ingangsniveaus van de microfoons zijn regelbaar met de gain-knoppen. De klank van elk kanaal is nauwkeurig instelbaar met een 3-bands equalizer voor de mono-kanalen en een 2-bands EQ voor de stereo-kanalen. Omdat de GIG-62 is uitgerust met schakelbare fantoomspanning, is hij geschikt voor zowel dynamische als condensator-microfoons. Een praktisch mengpaneel voor bijvoorbeeld presentaties, kleine optredens of thuisopnames.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop