x

Devine Artis 15A 400 Watt actieve luidspreker I Nette staat

Fullrange luidspreker

15 Inch woofer en 1.75 inch hoogdriver

In te zetten als PA-luidspreker, topkast of vloermonitor.

€ 99,99

Omschrijving

Devine Artis 15A 400 Watt actieve luidspreker I Nette staat

Wordt geleverd met voedingskabel en 1 jaar garantie.

Algemeen
De grootste fullrange luidspreker uit de actieve Artis reeks. De Artis 15A is de ideale partner als u een compact speakersysteem met behoorlijk wat power wilt. Daarnaast is deze luidspreker eenvoudig uit te breiden door middel van 18 inch subwoofers, waardoor u eenvoudig uw luidsprekersysteem kunt upgraden. De luidspreker is onder meer voorzien van een eigen interne versterkermodule. Zo heeft hij dus alleen een stopcontact en een signaalbron nodig om te kunnen presteren. De Artis 15A is in te zetten als PA-luidspreker, topkast of vloermonitor.

Componenten en functies van de Artis 15A
De 15 inch woofer en 1.75 inch hoogdriver maken een vol geluid mogelijk. Zelfs diepere bassen worden dankzij de grote 15 inch woofer weergegeven. De kracht van de speaker wordt voornamelijk gegenereerd door de interne versterkermodule. Deze levert nominaal 450 Watt, meer dan voldoende voor een stevig feestje. U kunt er zelfs een extra passieve speaker aan hangen door middel van de vergrendelbare speakeruitgang! Daarnaast beschikt deze module over verschillende ingangen (microfoon, lijn), een tweebands toonregeling (bass, treble) en zelfs een ingebouwde USB MP3-speler! De bronnen zijn moeiteloos te mengen omdat er volumeregelingen per signaalbron aanwezig zijn. Een avondje meezingen met uw favoriete MP3's is dus ook mogelijk!

Constructie van de luidspreker
De luidsprekerkast zelf is vervaardigd uit een robuuste kunststofsoort. Zodoende is de kast robuust en stevig, maar kan hij ook erg licht blijven. Dit merkt u goed tijdens transport, want een systeem met Artis speakers is moeiteloos op te zetten door één persoon. Door middel van de handgreep aan de zijkant loopt u moeiteloos met één speaker in elke hand naar de locatie toe. Een 35mm statiefflens is in de onderzijde van de kast voorzien, met een aandraaiknop. Zo is de Artis 15A op een luidsprekerstatief te plaatsen en goed aan te draaien. Multifunctioneel, dat zou het woord zijn als we deze speaker in één woord moeten omschrijven.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop