x

Draadloze controller geschikt voor Nintendo Switch Zwart I Zgan

€ 14,99

Omschrijving

Draadloze controller geschikt voor Nintendo Switch Zwart I Zgan

Het ergonomische design van Elekroheuts' Nintendo switch controller biedt de perfecte Nintendo Switch ervaring voor urenlang speelplezier. Of u nu kiest voor Super Mario Odyssey, Dragon Quest of Pokemon Sword, Elektroheuts' Nintendo Switch Pro Controller biedt volledige bewegingsvrijheid, dankzij de turbo-functie en ingebouwde gyroscoop. U heeft bovendien geen kabels of vervangbatterijen nodig; met Elektroheuts' Nintendo switch controller gebeurt alles volledig draadloos. De perfecte controller voor Nintendo Switch!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop