x

Eve Cam Apple Home Kit | Nieuw

Eve Cam Apple Home Kit | Nieuw

€ 79,99

Omschrijving

Eve Cam Apple Home Kit | Nieuw


Met de Eve Cam-beveiligingscamera voor binnen kun je je woning dag en nacht in de gaten houden. Je kunt meldingen krijgen op je iPhone zodra er iets gebeurt in je woning. Zo bescherm je de privacy van je persoonlijke omgeving. Eve Cam is exclusief gemaakt voor ‘Veilige video in HomeKit’ van Apple en bij elke stap in het ontwerp is rekening gehouden met het beveiligen van je gegevens. Waar je ook bent, je hebt rechtstreeks volledig versleutelde toegang tot Eve Cam om ervoor te zorgen dat alleen jij livebeelden en opgenomen video kunt bekijken. Livebeelden komen nooit terecht in de cloud, zelfs niet in iCloud. Opnamen worden veilig en volledig versleuteld bewaard in jouw iCloud-account.

Hoe je de Eve Cam ook gebruikt, jij bepaalt wanneer de camera aan staat en hoe deze moet werken. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de Eve Cam automatisch wordt uitgeschakeld als iedereen thuis is. Je kunt zelfs bepalen wanneer je meldingen wilt krijgen: bij elke gedetecteerde beweging of alleen bij mensen maar niet bij huisdieren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren