x

G Spot Mini Vibrator | Nieuw

€ 14,99

Omschrijving

G Spot Mini Vibrator | Nieuw

Vind u het ook altijd vervelend om uw grote vibrator iedere keer na het gebruik voorzichtig te wassen en daarna op een moeilijke schuilplaats te verstoppen? Dan hebben wij voor u de ideale oplossing. Deze mini vibrator is waterdicht en met de kleine formaat past die zelfs in je broekzak. Je kan de mini vibrator overal meenemen en door de gedempte geluid is die ook overal te gebruiken. Het heeft zelfs verschillende vibratiestanden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren