x

Gear4 Angry Birds Speaker Red Bird

€ 29,99

Omschrijving

Gear4 Angry Birds Speaker Red Bird

Ben jij fan van het spel Angry Birds en op zoek naar een leuke speaker? Dan heeft Gear4 een speaker voor jou op maat gemaakt. De speciale luidspreker met dock is ontworpen in het design van een Angry Bird. Met deze vogel speel je de muziek af van jouw mp3-speler of mobiele telefoon. De kleine vogel zorgt voor een krachtige sound. Dankzij de 3.5mm aansluiting zijn vrijwel alle apparaten aan te sluiten op de speaker, van je telefoon en muziekspeler tot je tablet en laptop. Eén van de bekendste karakters uit het razend populaire spel is nu te verkrijgen als speaker van Gear4. De vogel wordt geleverd inclusief een handige standaard in de stijl van Angry Birds. Zet je Apple iPod, iPhone of tablet in het dock en geef je apparaat een vaste plaats op je bureau. De luidspreker is voorzien van 30W speakers, wat zorgt voor een krachtige sound. Daarnaast beheer je gemakkelijk de bass en het volume via de 2.1 stereo speaker.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop