x

Gitaar kit Lapaz guitarras + Fazley gitaar stemmer + gitaar standaard

€39,99

Omschrijving

Gitaar kit Lapaz guitarras + Fazley gitaar stemmer + gitaar standaard

Algemeen
De LaPaz 001 Bk is een uitstekend model voor de beginnende gitarist. Ondanks de zeer lage prijs klinkt deze klassieke gitaar opvallend goed. De zwarte afwerking geeft dit model een rustige uitstraling met een klassiek uitgevoerde versiering rond het klankgat en vergulde stemmechanieken. In de set vindt u ook de IGS 02 inklapbare standaard en het Fazley T-30 stemapparaat. Zo heeft u in één keer alles in huis om te beginnen met spelen.

LaPaz 001 BK:klassieke gitaar
Deze klassieke gitaar is uitgerust met nylon snaren waardoor dit instrument een warm en rond geluid krijgt. Bovendien zijn ze soepel te bespelen, wat vooral voor beginners een fijne eigenschap is. Akoestisch gitaar leren spelen is daarom uitstekend te doen op dit model in het standaard 4/4-formaat

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop