x

HIGH-END Master-Audio PA Set SUB+ 2xTOP+ AMP I Refurbished

High-End

Refurbished

2 jaar Garantie

Technische ondersteuning

€ 1.299,99

Omschrijving

HIGH-END Master-Audio PA Set SUB+ 2xTOP+ AMP I Refurbished

Met deze HIGH-END Master-Audio SET maak je bij elk optreden op festival/feest of in het cafe HET GROTE VERSCHIL.

Deze fraaie set wordt geleverd exclusief kabels en statieven en bestaat uit:

- Master Audio TP-1500 deze PA versterker heeft drie kanalen(wat op zich al heel uniek is) 2x375 watt(top/satellite aansturing) en 1x850 watt(sub aansturing). De kracht van deze versterker is verder nog dat er een belachelijke goeie limiter is ingebouwd, die ervoor zorgt dat je de boel nooit kunt overtrekken(hufter-proof zeg maar). Een limiter van deze kwaliteit kost los alleen al €500 dus tel uit je winst.
- Master Audio LN10 (set van twee) deze onverslijtbare mid-range speakers kunen op statief geplaats worden, als grond monitor gebruikt worden maar ook, middels meegeleverde haken opgehangen worden voor een vaste toepassing. Zou je bijvoorbeeld 2 extra tops nemen om een rondom geluid te creeeren in een zaal dan kun je deze door de dubbele XLR aansluiting eenvoudig doorlussen.
- Master Audio MD18SW 18inch Subwoofer (deze ongekend krachtige Sub heeft (TPC) Thermische Power Control voor DPU versterkers, dit houd in dat er een apart signaal naar de versterker wordt gestuurd dat de temparatuur in de gaten houd van de sub zelf).

Voor vragen graag bellen met de zaak 0475760155 of met Maarten Hermans 0657843563.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop