x

iPhone 7 32GB Rose Gold I ZGAN

iPhone 7 32GB Rose Gold I ZGAN

€179,99

Omschrijving

iPhone 7 32GB Rose Gold I ZGAN

Het 4.7-inch-Retina-display is zeer helder, waardoor jouw foto’s, video’s en games er levensecht uitzien. De krachtige A10 Fusion-processor laat je niet alleen gebruik maken van de zwaarste programma’s, hij is ook energiezuinig, waardoor de accu tot twee keer langer meegaat dan de iPhone 6. Met de 12-megapixelcamera maak je de mooiste foto’s en met de 7-megapixel-frontcamera zijn ook je selfies van Apple-kwaliteit. De iPhone 7 beschikt verder over stereo-speakers, hij gebruikt iOS 13 als besturingssysteem en hij ondersteunt het 4G-netwerk tot 450 Mbps.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop