x

JBL Boombox2 Zwart | Nieuw 2jr garantie

JBL Boombox2 Zwart | Nieuw 2jr garantie

€429,99

Omschrijving

JBL Boombox2 Zwart | Nieuw 2jr garantie

Deze JBL Boombox2 is splinternieuw in doos, ongebruikt, met 2 jaar garantie! Houd rekening met de buren als u het binnen aanzet want met deze speaker is het op ieder moment een feestje!

Met name de bass frequenties zijn verbeterd ten opzichte van de Boombox1, wat al de sterkste eigenschap is van de Boombox.
Plotseling een stortbui? Of een beach party? De BoomBox IPX78 gecertificeerd. Dat wilt zeggen dat het waterbestendig is tot zelfs 1 meter diep. Houd er wel rekening mee dat er geen garantie zit op waterschade.

Kenmerken:
- 2.2 systeem
- 80 Watt RMS
- 10.000 mAh Accucapaciteit

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop