x

JVC BoomBox RV-NB50 | Nette staat

JVC BoomBox RV-NB50 | Nette staat

€99,99

Omschrijving

JVC BoomBox RV-NB50 | Nette staat

Productomschrijving
De robuuste JVC RV-NB50 boombox met afgeschermde iPod-dock en cd-speler is voorzien van 2 subwoofers en 4 versterkers en staat hiermee garant voor een zeer krachtige geluidsweergave. Een FM-tuner met 30 voorkeurzenders en een USB-aansluiting maken de muzikale mogelijkheden helemaal compleet. Stel eenvoudig een playlist samen van 30 nummers en geniet aaneengesloten van je favoriete muziek. Om zowel thuis als onderweg van de krachtige geluidsweergave te genieten speelt de boombox zowel via lichtnet als op batterijen. Ga erop uit met de JVC RV-NB50 op je schouder.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop