x

Konig Home security system smart home || nieuw

Konig Home security system smart home || nieuw

€ 79,99

Omschrijving

Konig Home security system smart home || nieuw
Beveiligingssysteem startersset voor thuis met camera en overige accessoires - Deze startersset voor een beveiligingssysteem voor uw huis heeft een camera, bewegingsmelder en twee raam- of deurmelders en is gemakkelijk uitbreidbaar met camera's en andere bewegingsmelders. Het systeem werkt via WiFi en kan van overal ter wereld bestuurd worden.

Complete beginnersset
Wilt u uw huis goed beveiligen maar hoeft u niet meteen allerlei beveiligingscamera's en een heel scala aan bewegingsmelders op te hangen? Dan is deze set ideaal. Ook als u toch een uitgebreid beveiligingssysteem wilt opzetten is dit product heel handig. U kunt namelijk diverse beveiligingscamera's, bewegingsmelders, deur- en raammelders en sirenes op dit systeem aansluiten.

App
Het beveiligingssysteem is gemakkelijk te bedienen vanuit een app op uw telefoon. Alle informatie wordt opgeslagen in de cloud en is dus waar ook ter wereld te bekijken. U kunt u altijd de camerabeelden terugzien, maar u kunt ook zien of uw bewegingsmelder of deurmelders zijn geactiveerd.

Camera
De camera is een draai- en kantelbare 720p IP-camera. Dit betekent dat hij bijna alle hoeken van de kamer kan filmen. De camera kan geactiveerd worden door de verschillende sensoren en/of bestuurd worden vanuit de app op uw telefoon. Door de twee-wegs audio is deze camera ook ideaal om te gebruiken als babycam.

Sensoren en sirene
Deze set wordt geleverd met diverse sensoren. De bewegingsmelder staat in contact met de app en de andere apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld automatisch de sirene af laten gaan, maar u kunt dit ook zelf doen via de app. Ook kunt u bijvoorbeeld de camera (laten) activeren. De deur- en raamsensor detecteert het als de deur of het raam open gaat. Ook dan kunt u automatisch de camera en sirene activeren of zelf activeren via de app.

Eigenschappen:
Volledige startersset
Inclusief gateway, bewegingsmelder, twee raam/deursensors, camera en twee afstandsbedieningen
Uit te breiden met smart-stopcontacten om elektrische apparatuur tot 3000 watt te bedienen
Gemakkelijk uit te breiden met allerlei accessoires zoals beveiligingscamera's en andere melders en sensoren

Inhoud verpakking:
Gateway
1 IP-camera
Sirene voor binnen
2 x Deur/raamsensor
Bewegingssensor
2 afstandsbedieningen
EU & UK-voeding
Bevestigingsmateriaal
Sticker
Handleiding

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop