x

Konnwei KW850 uitlees apparaat voor auto I ZGAN

€ 39,99

Omschrijving

Konnwei KW850 uitlees apparaat voor auto I ZGAN

Werkt op alle 1996 en later OBDII compliant Amerikaanse, Europese en Aziatische voertuigen2. Bepaalt eenvoudig de oorzaak van het Check Engine Light (MIL)3.Reist generieke (P0, P2, P3 en U0) en fabrikant-specifieke (P1, P3 en U1) codes4.Schakelt het Controlelampje af (MIL), wist codes en reset de monitoren5.Displays DTC-definities op het scherm van de eenheid6.Bekijk vastestructuurgegevens7.Display monitor en I / M-gereedheidsstatus (emissies)8. Identificeert in afwachting van codes9.eads live PCM datastroom10.Displays live O2 sensor test data11.Grafiegegevens C (1996 en nieuwer)12.Reads, winkels & playbacks live sensorgegevens13.Geheugen / batterijback-up voor analyse en analyse van off-vehicle data14. Meertalig menu: --- Engels, Spaans, Frans, Duits15. Voert de huidige test van modules uit16. Voert voertuiginformatie (VIN, CIN en CVN) in17. Ondersteunt CAN (Controller Area Network) en alle andere stroom18. OBD-II-protocollen19. Ingebouwde OBD-II DTC lookup-bibliotheek20.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop