x

Kool Sound UHF-232D 16CH Dual Channel I ZGAN

Kool Sound UHF-232D 16CH Dual Channel I ZGAN

€ 129,99

Omschrijving

Kool Sound UHF-232D 16CH Dual Channel I ZGAN

Algemeen
De Koolsound UHF 216 is een draadloos systeem met twee maal zestien instelbare frequentiekanalen. De twee meegeleverde draadloze handmicrofoons zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor zang en spraak.

Met gescheiden gebalanceerde XLR uitgangen en ook een gecombineerde jack uitgang kunt u beide microfoons via de UHF216 op een enkele ingang van uw mengpaneel aansluiten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop