x

LG G7 ThinQ 64Gb Smartphone | Zgan

LG G7 ThinQ 64Gb Smartphone | Zgan

€ 219,99

Omschrijving

LG G7 ThinQ 64Gb Smartphone | Zgan

Productbeschrijving
De LG G7 heeft de functies die je in het dagelijks leven gebruikt verder verbeterd door het gebruik van Artificial Intelligence. Door nieuwe functies toe te voegen aan bijvoorbeeld het scherm, de camera en het geluid zorgt LG ervoor dat je met de G7 een ultiem premium gevoel ervaart.

Scherm
Het scherm van de LG G7 is enorm helder, geeft kleuren nauwkeurig en echt weer en gebruikt minder power van je batterij. En of je nu binnen of buiten zit; het scherm is zelfs met direct zonlicht goed af te lezen en fijn te gebruiken.

Camera
Door de toevoeging van AI in de camera van de LG G7 analyseert het toestel de omgeving waarvan je een foto wilt maken en past automatisch de instellingen aan om het beste uit de foto te kunnen halen. Jij hoeft alleen maar te klikken en de mooiste foto’s zijn gemaakt. Naast de automatische instellingen, maakt de camera van de LG G7 ook betere foto’s in een donkere omgeving doordat hij automatisch de helderheid aanpast.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop