x

Logitech toetsenbord G710+ I ZGAN

€ 49,99

Omschrijving

Logitech toetsenbord G710+

Omschrijving
Logitech G710+ Mechanical Gaming Toetsenbord Qwerty beschikt over mechanische toetsen die slechts 45 gram druk nodig hebben om aangeslagen te worden. Een lichte tegendruk zorgt ervoor dat je iedere aanslag voelt en de spelervaring nog intensiever maakt. De toetsen zijn verlicht en zijn aan te passen naar verschillende lichtintensiteiten. Programmeerbare toetsen zorgen ervoor dat je het toetsenbord geheel naar jouw wensen in kunt richten. geïntegreerde USB-poort heb je altijd een extra aansluitmogelijkheid bij de hand.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop