x

Makawao Ukulele UK-20 Concert Gitaar I Nieuw

Makawao Ukulele UK-20 Concert Gitaar I Nieuw

€69,99

Omschrijving

Makawao Ukulele UK-20 Concert Gitaar I Nieuw

Deze Makawao Ukulele UK20 Concert Gitaar is splinternieuw, in perfecte staat.

De Concert Ukelele is perfect afgewerkt in goede kwaliteit met gitaar oliebad mechanieken voor soepele stemmen. In de afwerking zijn er toetsen van Mahonie wat iets breder aanvoelt dan de standaard sopraan ukelele. Hierdoor komen de tonen uiterst zuiver tot haar recht , zelfs in de hoogste posities klinkt het warm en helder. Speel de sterren uit de hemel met de Makawao Ukelele UK20.

Let op: dit artikel kunt u enkel alleen ophalen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop