x

Mini Beamer Input tot Full HD Projector met 3500 Lumen I Nieuwstaat

Full HD

3500 Lumen

Met garantie

€ 59,99

Omschrijving

Mini Beamer Input tot Full HD Projector met 3500 Lumen I Nieuwstaat

Ben je op zoek naar een mini beamer? Je herkent het wel: het grote scherm, de bombastische geluiden en de volledig donker ruimte die je op het puntje van je stoel doen zitten, in de bioscoop. Je kunt een filmpje thuis op tv kijken, altijd leuk. Maar je gaat niet naar de bioscoop alleen voor de film, maar voor de ervaring. Twee uren die je zintuigen maximaal doen prikkelen om je te verzinken in het verhaal. Op zoek naar deze ervaring in het gemak van jouw huis? Lees dan even verder.

Voordelen DailyGoods Beamer


Met FullHD beelden brengt deze beamer de bioscoop in jouw huis
Met 3500 Lumen heb je helder beeld in zowel donkere als lichte ruimtes
Met AV, HDMI, USB en VGA aansluiting, compatible voor bijna al jouw apparaten
Ingebouwde speaker waardoor geen externe speakers vereist
Geschikt voor buitengebruik (niet waterdicht), om buiten een filmavond te hebben
Compacte mini beamer, waardoor makkelijk meenemen

Je persoonlijke bioscoop


Popcorn in de magnetron, de drankjes en de film staan klaar, dus beginnen maar! Een vrijdagavond filmavond kan nooit missen met je vriend(in). Alleen, past een klein beeldscherm niet binnen de filmsetting. Hierom heeft DailyGoods de handen in een geslagen en is met een projector gekomen. Een full HD beamer die de bioscoop naar jouw huis brengt. Zodat jij ook op een groot scherm van je favoriete films kan genieten.

Mini beamer met heldere beelden

Een volledige donkere ruimte geeft de beste atmosfeer om een film in te kijken. Het maakt eenmaal de horrorfilms spannender en geeft je maar een punt om op te focussen, het beeld. Maar bij DailyGoods begrijpen we dat dit overdag moeilijk te behalen is en misschien gebruik je deze mini beamer wel voor een belangrijke presentatie. Hierom zorgen de 3500 Lumen van deze projector ervoor dat je helder beeld hebt in zowel lichte als donkere ruimtes. Waardoor je in elke situatie duidelijk beeld hebt!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop