x

Nikon D3000 inclusief kitlens 18.55 I met garantie

Nikon D3000

kitlens 18.55

3 maanden garantie

€ 139,99

Omschrijving

Nikon D3000


De Nikon D3000 is een sterk presterende DX-formaat spiegelreflexcamera die prachtige beelden produceert en een reeks functies bevat die fotograferen eenvoudig en leuk maken. Nikon's intelligente hulpstand biedt uiterst gebruiksvriendelijke hulp in de camera waardoor zelfs beginnende fotografen prachtige opnamen kunnen maken. De hulpstand vraagt je informatie over het beeld dat je wilt vastleggen en kiest vervolgens de camera-instellingen voor een optimaal resultaat, zodat deze stand perfect geschikt is wanneer je niet precies weet hoe je een foto moet nemen. En als je wilt weten hoe je zelf de instellingen kunt aanpassen, laat hulpstand je dat zien. De beeldsensor van 10.2 megapixel en de snelle prestaties van de autofocus waarborgen nauwkeurige, gedetailleerde beelden. Het grote 3 inch lcd-scherm is uiterst handig voor de beeldcompositie en het bekijken van beelden en vergemakkelijkt het gebruik van het retoucheermenu in de camera, zodat je beelden kunt aanpassen zonder een computer te hoeven gebruiken. De Nikon D3000 - de camera die je laat zien hoe je gemakkelijk verbluffend fraaie opnamen kunt maken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop