x

Nintendo Wii Wit Gameconsole + Wii Play

Nintendo Wii Wit Gameconsole + Wii Play

In Wii Play kun je een verzameling van negen verschillende minigames spelen, speciaal ontwikkeld voor de Wii! Speel tegen een van je vrienden of tegen de computer en probeer zoveel mogelijk spellen te winnen. O

€ 89,99

Omschrijving

Nintendo Wii Wit Gameconsole + Wii Play

In Wii Play kun je een verzameling van negen verschillende minigames spelen, speciaal ontwikkeld voor de Wii! Speel tegen een van je vrienden of tegen de computer en probeer zoveel mogelijk spellen te winnen. Ook in dit spel is het weer mogelijk om met je eigen Mii-personage te spelen!

Inclusief:

1x Draadloze controller

1x Nunchuck

1x Sensor balk

1x Audio/Video kabel

1x Voeding/Adapter 

1x Extra controller + Wii Play

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop