x

Nokia Lumia 1520 32GB | Zgan

€ 139,99

Omschrijving

Nokia Lumia 1520 32GB | Zgan

De Nokia Lumia 1520 is de eerste Windows Phone-smartphone die optimaal gebruik maakt van de nieuwe ondersteuning van betere hardware door Windows Phone met Lumia Black. Zo zijn er nu voor het eerst een 6 inch Full HD-scherm en een krachtige quad core-processor aanwezig die we ook in enkele high-end Android-smartphones tegenkomen. Op het gebied van camera's heeft Nokia een reputatie hoog te houden en de 20 megapixel PureView-camera in de Nokia Lumia 1520 stelt ook zeker niet teleur. De hardware in combinatie met slimme apps zoals Nokia Camera, Nokia Storyteller en Nokia Here-navigatie maken van de Nokia Lumia 1520 één van de beste Windows Phone-ervaringen van dit moment.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop