x

Peaq Notebook Classic C1400W I ZGAN

€ 199,99

Omschrijving

Peaq Notebook Classic C1400W I ZGAN

Inclusief 12 maanden garantie.

Deze laptop is werkelijk zo goed als nieuw!

Verhoog jouw productiviteit met de PEAQ PNB C140V-1G428N. Of je nu student bent, professional of casual gebruiker: deze 14-inch-laptop is jouw metgezel om alledaagse taken moeiteloos uit te voeren in elke omgeving.
Betrouwbare prestaties bij alledaagse taken
De PEAQ PNB C140V is de krachtige laptop die jij gemakkelijk gebruikt voor zowel werk als entertainment. Het apparaat is namelijk voorzien van de Intel Celeron N4020-processor, die betrouwbare en efficiënte prestaties levert om dagelijkse taken moeiteloos uit te voeren. Of je nu surft over het web, werkt aan documenten of je favoriete shows en series streamt: deze laptop zorgt voor een soepele en responsieve ervaring. Tevens geniet op deze laptop van vloeiende beelden dankzij de ingebouwde Intel UHD Graphics 600-videokaart, waarmee de graphics scherp en helder worden weergegeven.
Efficiënt opslaan en multitasken
Met het 4GB-werkheugen wordt multitasken op de PNB C140V kinderspel. Dit biedt namelijk de mogelijkheid om moeiteloos te schakelen tussen meerdere programma’s zonder merkbare vertraging op te lopen. Daarnaast zorgt de 128 GB aan SSD-opslagruimte ervoor dat jij al je benodigde bestanden snel en veilig opslaat. Hiermee heb je plaats voor al je documenten, programma’s, foto’s en meer. Ook zorgt SSD-geheugen ervoor dat de gegevens sneller worden opgehaald, zodat jij je bestanden in een mum van tijd opent. Met de PNB C140V wordt het verhogen van je productiviteit eenvoudiger dan ooit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop