x

Philips 231P4QPYKES 23" Full HD DP/DVI/VGA Monitor Zilver | Nette staat

Philips 231P4QPYKES 23" Full HD DP/DVI/VGA Monitor Zilver | Nette staat

€44,99

Omschrijving

Philips 231P4QPYKES 23" Full HD DP/DVI/VGA Monitor Zilver | Nette staat

De Philips 231P4QPYKES is volledig naar werking getest en functioneert nog perfect.

Deze Philips 231P4QPYKES is een nette monitor voor normaal gebruik. Thuis, op werk of kantoor. Tik eenvoudig uw documenten uit of regel uw bankzaken op een rustig, maar heldere monitor wat niet zeer belastend is als high-end monitoren.
Het scherm maakt gebruik van een en poort. Hierdoor sluit u eenvoudig uw laptop of computer aan op de monitor. Check wel vooraf of u nog gebruik kunt maken van deze aansluiting.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop