x

Philips 241B7QUPBEB 24 inch Full HD IPS 5ms 60Hz Design Monitor | Nette staat

Philips 241B7QUPBEB 24 inch Full HD IPS 5ms 60Hz Design Monitor | Nette staat

€179,99

Omschrijving

Philips 241B7QUPBEB 24 inch Full HD IPS 5ms 60Hz Design Monitor | Nette staat

Deze Philips 241B7QUPBEB 24 Inch Full HD IPS monitor ziet er optisch nog super netjes uit. De monitor is volledig getest op onder andere: dode/stuck pixels, backlight/led bleeding, flickering, ghosting, of alle poorten functioneren en of de OSD menu volledig werkt. De monitor is volledig naar werking getest en werkt perfect!

Het voordeel van deze Philips zijn de diverse aansluit mogelijkheden: DisplayPort, HDMI, USB 3.2 (Gen2, 10Gb/s) type-c, en VGA (D-Sub). Zo is deze monitor dus geschikt voor elke denkbare situatie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop