x

Philips DVD Speler PET705 I ZGAN

Philips DVD Speler PET705 I ZGAN

€ 39,99

Omschrijving

Philips DVD Speler PET705 I ZGAN

Ga zitten, zak lekker onderuit en geniet van films met de compacte PET705 met 7 inch TFT LCD-scherm. Onderweg in de auto, op vakantie, voor jezelf of voor de kinderen op de achterbank tijdens die lange autorit. Nu kun je overal en altijd je favoriete DVD-films, MP3-cd's en audio-cd's afspelen en je JPEG-afbeeldingen bekijken. Met de hoofdtelefoon uitgang kan je rustig verder kijken naar de film met je koptelefoon op, als de anderen geen zin hebben om met jou mee te kijken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop