x

Power Plus 20V POWDP3510 Haakse Slijper I ZGAN

€ 79,99

Omschrijving

Power Plus 20V POWDP3510 Haase Slijper I ZGAN

Deze haakse slijper is erg wendbaar dankzij zijn kleine schijf van Ø115 mm. Hij is geschikt voor het maken van kleine sleuven in de muur en het doorslijpen en afbramen van metaal en steen.

De POWDP3510 ligt erg comfortabel in de hand en heeft bovendien ook nog eens een extra handvat voor een stevige greep. Om het helemaal naar je zin te maken, kan je het hulphandvat ofwel links ofwel rechts vastzetten, zodat je steeds de juiste hoek hebt om onbelemmerd te slijpen.

Hij haalt een toerental van 7000 min-1 en heeft een zachte start (‘soft start’), zodat de motor langzaamaan tot de volle snelheid opbouwt. Dit verhoogt drastisch de veiligheid en de controle.

Bovendien heeft de haakse slijper ook een asvergrendelingsknop en een snelwisselsysteem om in een mum van tijd van slijpschijf te kunnen veranderen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop