x

QWARE PS5 Gaming Starter Kit | Nieuw

€ 29,99

Omschrijving

QWARE PS5 Gaming Starter Kit | Nieuw

Met de Qware PS5 Dual Charging Bundel ben jij helemaal klaar voor een optimale game-ervaring op jouw PlayStation 5. Deze bundel bestaat uit een oplaadstation waarmee jij jouw twee controllers in een mum van tijd weer oplaadt. Met de siliconen controller grips profiteer jij van extra grip en gebruikscomfort voor jouw controller. En met de meegeleverde thumb grips zorg je ervoor dat je de analog sticks optimaal beweegt. Het laadstation bevat indactielampjes die aangeven die de status van jouw controllers aangeven. Bij een rood lampje is de controller leeg/aan het laden, bij een blauw lampje is de controller vol. De inbegrepen laadkabel is maar liefst 3 meter lang.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop