x

Razer Kraken 7.1 Koptelefoon I ZGAN

Razer Kraken 7.1 Koptelefoon I ZGAN

€ 49,99

Omschrijving

Razer Kraken 7.1 Koptelefoon I ZGAN

e Kraken 7.1 is een klassiek vormgegeven zwarte set met ronde oorschelpen en een stevige beugel die de twee helften verbindt. De Kraken drukt stevig op de oren. Dat had van ons wel wat minder gemogen, hoewel de randen van de oorschelpen wel prettig zacht zijn. De Kraken 7.1 is enkel via usb aan te sluiten en niet via een 3,5mm-plug. De Kraken heeft een prettig geluid. Het laag is iets te nadrukkelijk, maar het geluid heeft een goede definitie, dus het midden en het hoog blijven ondanks het volle laag goed hoorbaar. Wat opvalt is dat het snoer van de Kraken hoorbaar is. Als het snoer langs kleding, bureau of tafel schuurt, hoor je dat in de oorschelpen duidelijk terug. Razer levert een goede driver, waarmee het mogelijk is om heel nauwkeurig in te stellen waar je het geluid geplaatst wilt hebben. Je kunt dus heel nauwkeurig instellen dat je het geluid van rechtsachter liever iets meer van achter wilt laten komen en iets minder van rechts.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop