x

2DEHANDS EN NIEUW KOPEN


Je kunt bij Used Products terecht voor tweedehands en nieuwe producten. Bij Used Products blazen we nieuw leven in gebruikte producten. Je kunt bij ons terecht voor kwalitatieve tweedehands en nieuwe producten. Dit voor een mooie prijs.

Tweedehands groot assortiment

Onze collectie aan tweedehands producten wisselt van dag tot dag. We bieden onder andere tweedehands:

In elke winkel vind je andere producten. Kijk voor het assortiment in de webshop of kom langs in de winkel. Zit er iets voor jou bij?

Uitvoerig voor jou getest

Wanneer wij tweedehands producten inkopen, testen wij deze uitvoerig. Daarom kun je er zeker van zijn dat onze producten goed werken. Mocht er toch iets niet goed zijn, kun je natuurlijk terugkomen.

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld.

Duurzaam bezig

Bij het kopen van een tweedehands product ben je automatisch goed bezig voor het milieu. Het kan een hoop grondstoffen, energie, water of afval schelen. Bij Used Products stimuleren we het hergebruiken van producten. En dat voor een mooie prijs!

Nieuw kopen

Steeds vaker verkopen we ook nieuwe producten met garantie. Denk aan mensen die niet blij zijn met hun verjaardagscadeau. Of aan bedrijven die overtollige voorraad aan ons verkopen.  Voor nieuwe producten kun je dus ook bij Used Products terecht. Gewoon nieuw in doos met garantie maar wel goedkoper!

Nieuwe producten

Welke producten vind je bij ons bijvoorbeeld steeds vaker nog nieuw in doos?

  • Telefoons
  • Gereedschap
  • Huishoudelijk
  • Tablets
  • Laptops

Ook wanneer je een nieuw product bij ons koopt dan ruilen we je oude product graag in.

HEB JE VRAGEN?

Wil je meer weten over het kopen van een producten? Stuur ons een e-mail, bel of chat met de winkel in jouw buurt, of kom gewoon langs! Klik hier voor de meest gestelde vragen.