x

Sharp 55BL2 55" 4K Ultra-HD Android Smart TV | Nieuw 2jr garantie

Sharp 55BL2 55" 4K Ultra-HD Android Smart TV | Nieuw 2jr garantie

€499,99

Omschrijving

Sharp 55BL2 55" 4K Ultra-HD Android SmartTV | Nieuw 2jr garantie

Deze Sharp 55BL2 55" 4K Smart TV is splinternieuw in doos met 2 jaar fabrieksgarantie. Geniet van een groot beeldscherm in ultra scherpe kleuren van 4K kwaliteit. Ook kunt u gebruik maken van de voordelen van Google Android, zo geniet u van alle smart functies op een prachtige televisie.

De belangrijkste kenmerken over de Sharp 55BL2:
- Op Google Play Movie zijn duizenden nieuwe releases en klassiekers te koop of te huur. Je hebt overal en op elk apparaat toegang tot alle films die je via Google Play Movies op Android TV koopt.
- Vier keer de resolutie van Full HD, helderheid en uitgebreide kleurbereiken zorgen voor het beste entertainment ooit. Ingebouwde geavanceerde Picture Up-Scaler-technologie verbetert elk type inhoud tot 4K-resolutie.
- Deze krachtige technologie voor beeldoptimalisatie analyseert en verbetert inkomende videosignalen voor nauwkeurige kleurreproductie, verbeterde scherpte en minder ruis. Het resultaat is een helder, maar natuurlijk beeld.
- Android TV met Google Assistant zorgt voor een slimmere kijkervaring. Krijg snel toegang tot entertainment, bedien slimme apparaten, krijg antwoorden op het scherm en meer met je stem. Druk op de Assistent-knop op je afstandsbediening om te beginnen.
- Krijg toegang tot meer dan 500.000 films en shows, speel muziek en games af, cast vanaf elk apparaat naar uw tv en voeg de apps toe die u het meest gebruikt, alleen met Android TV.
- HDR breidt de contrastverhouding en het kleurenpalet uit om een ​​realistischer en natuurlijker beeld te bieden.
- Conventionele LCD-schermen (liquid crystal displays) reproduceren wazige bewegingen. Active Motion verscherpt bewegende beelden effectief door extra frames te creëren met zijn krachtige GPU en met behulp van snelle LCD-panelen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop