x

Skytec STM-7010 DJ mixer I NIEUW IN DOOS

Alleen uit de doos gehaald voor de foto, product is nog niet gebruikt!

€ 99,99

€ 169,99

Omschrijving

Algemeen
De STM-7010 van SkyTec is de ideale clubmixer om mee te beginnen. Deze DJ mixer beschikt over alle gemakken die je als beginnende deejay wilt hebbent: vier kanalen, crossfader en meer dan genoeg aansluitingen. Zo kun je drie apparaten via phono aansluiten en heb je vijf line-ingangen. De allereerste is schakelbaar tussen de twee. Verder heb je drie microfooningangen waarbij degene bovenop het mengpaneel beschikt over een eigen tweebands EQ en talkover-functie. Ook bovenop vind je een AUX-ingang waarop je een 3.5 mm jack kunt aansluiten op bijvoorbeeld een mediaspeler.

Altijd controle
Als je digitaal wilt gaan met de STM-7010 is dat uiteraard geen probleem. De USB-B ingang sluit je in een handomdraai aan je computer aan zodat je ermee uit de voeten kunt. Daarbij biedt deze clubmixer je nog een aantal handige kenmerken zoals een record- en booth-out, een vervangbare crossfader die ook nog eens toe te wijzen is en een masterkanaal dat ook mono uit te sturen is. Verder is het vooral een kwestie van doen op dit mengpaneel: gebruik de verschillende in- en outputs en raak bekend met het ontwerp van een vierkanaals mixer!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop