x

Sony BDV-E2100 Home Theatre System I ZGAN

3D Blu-Ray

5.1

€ 149,99

Omschrijving

Sony BDV-E2100 Home Theatre System I ZGAN

Het vullen van jouw woonkamer met helder en gedetailleerd bioscoopgeluid hoeft helemaal niet duur te zijn. De Sony BDV-E2100 is een Blu-ray-home cinema set voor de muziek en filmliefhebber met een beperkt budget. Door het 5.1-kanaals Surround Sound-Systeem zorg je voor een filmbelevenis waar jezelf midden in zit. Muziek speel je gemakkelijk af met bluetooth, NFC of via de ingebouwde wifi die de Sony BDV-E2100 heeft. Koppel eenvoudig je smartphone en gebruik deze vervolgens ook als afstandsbediening.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop