x

Sony DSCW570 16Mp Compact Camera met lader | Gebruikt

Sony DSCW570 16Mp Compact Camera met lader | Gebruikt

€49,99

Omschrijving

Sony DSCW570 16Mp Compact Camera met lader | Gebruikt

Productomschrijving
De Sony Cybershot DSC-W570 is een camera waar je blind op kan vertrouwen. En dat is ook de bedoeling bij deze compactcamera. Zijn functies zijn helder, maar de resultaten zijn nog helderder. De combinatie van een 16,1-megapixel CCD-sensor, de Carl Zeiss-lens en het gebruiksgemak is een winnende combi. Daarbij is de software van het flexibele type. Met de ingebouwde PMB(Picture Motion Browser)-software kan je op elke pc of Mac direct video's en foto's bekijken, delen en bewerken. Alles wat je nodig hebt voor een goed blog, zit in deze camera geïntegreerd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop