x

Sony STR-DH550 - 90W 5.2 kanaals AV-receiver - Zwart | Zgan

Sony STR-DH550 - 90W 5.2 kanaals AV-receiver - Zwart | Zgan

€169,99

Omschrijving

Sony STR-DH550 - 90W 5.2 kanaals AV-receiver - Zwart | Zgan

Nieuwprijs: €299,99

Deze Sony STR DH550 5.2 Surround Versterker met HDMI ziet er nog netjes uit. De versterker is goed onderhouden. Ook is het volledig getest op onder andere ruisvorming op kanalen en of elke functie werkt. De versterker is helemaal in orde en klaar voor gebruik!

U kunt het als stereo aansluiten, of met 3 extra surround speakers. Ook heeft het 2 subwoofer uitgangen. Sluit uw media eenvoudig aan met de 2 optische (Digital) ingangen of via HDMI. Op elk kanaal loopt 90Watt RMS aan vermogen. Dit zorgt voor een heldere en robuuste klank, ideaal voor de meeste set-up's in huis.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop