x

South Park I Nintendo 64 Game

€ 59,99

Omschrijving

South Park I Nintendo 64 Game

Een gigantische komeet is onderweg naar South Park en het is aan jou om South Park te redden! Pas op voor buitenaardse wezens, grote kwade klonen en demente kalkoenen. Het is het enige spel dat groot genoeg is voor Cartman's dikke reet.

Zoete omgevingen zonder slappe, boomknuffelende hippies. Speel als al je favoriete South Park-personages. Authentieke stemmen uit South Park, waaronder Isaac Hayes als chef. Howdy-ho je een weg door mega actie voor vier spelers!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop