x

TCL 305i 64GB Prime Black I Nieuwstaat met bon 09-06

Google Assistant en hoofdtelefoonaansluiting

Zie meer op het 6.52-inch-display

Batterij met besparingsmodi en opslagcapaciteit

€ 99,99

Omschrijving

TCL 305i 64GB Prime Black I Nieuwstaat met bon 09-06

Wordt geleverd als nieuw in doos met alle toebehoren en bon van de Media Markt 09-06-2023 dus nagenoeg 2 jaar volledige garantie.

De TCL 305I Zwart valt op door het oogvriendelijke, grote 6.52-inch-display met HD+-resolutie en de uitbreidbare opslagcapaciteit. Je ziet alle multimedia dus in goede kwaliteit op het scherm. Deze Android-smartphone beschikt verder over 2 intelligente camera’s en een accu met 2 besparingsmodi.

Zie meer op het 6.52-inch-display
De 305I van TCL heeft een 6.52-inch-display met HD+-resolutie. In combinatie met de 20:9-beeldverhouding en de screen-to-body-ratio van 89,1% zie je alle video’s en speel je games groots op je scherm. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit 2 Eye Care-modi. Als je langdurig naar het display kijkt, raken jouw ogen niet vermoeid door het felle licht. Het scherm rust op een kunststof behuizing met een verticaal gegraveerde textuur en matte finish. Naast dat het langer meegaat in gebruik, zorgt dit voor een betere grip als je de TCL-smartphone voor een lange tijd vasthoudt.

Batterij met besparingsmodi en opslagcapaciteit
De lithium-ionbatterij van de TCL 305I beschikt over Smart Manager. Deze functie zorgt ervoor dat de 4.000mAh-accu van jouw smartphone slim omgaat met het energieverbruik. Heb je toch weinig energie en wil je de dag nog doorkomen? Kies dan uit een van de 2 besparingsmodi. Deze TCL-telefoon is verder voorzien van 64 GB opslaggeheugen. In het kaartslot is ruimte voor een extra 512GB-microSD-kaartje om dit geheugen uit te breiden en meer multimedia op te slaan. De quad-coreprocessor met MediaTek MT 6739-chipset en het 2GB-werkgeheugen zorgen ervoor dat deze smartphone stabiel blijft presteren.

Camera’s waar je van gaat lachen
Op de behuizing van de 305I zit een 13-megapixelcamera met AI. Deze technologie helpt jou om nog betere foto’s en video’s te maken. Met de speciale Panorama Mode leg je landschappen vast, waar de HDR Mode automatisch afbeeldingen verbetert met gebalanceerde, lichtere tonen. Ben je meer van portretten en selfies? Face Tracking detecteert jouw gezicht met een glimlach, zodat je een stralend resultaat terugziet op jouw opname(s). Met de Face Beauty-functie breng je de finishing touch aan. De opnames maak je overigens net zo eenvoudig met de 5-megapixelcamera aan de voorkant.

Goede beveiliging en IP52-certificering

De kunstmatige intelligentie zorgt niet alleen voor mooie foto’s en video’s, maar ook voor de beveiliging. Als je jouw telefoon beveiligt met gezichtsherkenning, herkent de software in de frontcamera alleen de contouren van jouw gezicht. De beveiliging schroef je nog verder op als je de vingerafdruksensor instelt. Dan weet je zeker dat je op meerdere manier bent beschermd. De 305I van TCL is door zijn IP52-certificering stof- en spatwaterbestendig tot een verticale hoek van maximaal 15 graden. Je kunt hem dus gerust gebruiken tijdens een kleine regenbui of winderige weersomstandigheden.

Google Assistant en hoofdtelefoonaansluiting

De TCL 305I is uitgerust met het Android-besturingssysteem. Je hebt dus toegang tot de belangrijkste Google-apps, zoals Gmail, Play Store, Google Meet en natuurlijk Google Assistant. Met deze laatste functie zoek je spraakgestuurd op het internet naar trending topics en het laatste nieuws of spreek je in Google Maps de route in naar jouw volgende bestemming. Daarnaast beschikt deze smartphone over een 3.5mm-mini-jackaansluiting. Plug jouw bedrade oordopjes of hoofdtelefoon in en luister naar jouw favoriete muziek of podcast als je thuis of onderweg bent.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop