0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Roermond

Roermond

Terugkoop

Used Products Roermond heeft een terugkoop afdeling waar u snel contant geld kunt lenen met onze unieke terugkoop-service. Uw verpand uw producten voor 4.5% rente per maand en u heeft 2 maanden de tijd om uw product weer op te halen.. Er wordt een taxatierapport opgemaakt om te bepalen welk bedrag u kunt lenen. We voeren alle gegevens in voor uw terugkoopbewijs en keren direct contant geld uit!

Goud Verpanden voor  4.5% per maand!

Used Products Roermond biedt u met onze terugkoopservice de mogelijkheid snel contant geld te lenen! Met een tarief van slechts 4.5% per maand! Gegarandeerd 2 maanden veilig verpand zonder tussentijdse kosten. Ideaal als je een groot bedrag wilt lenen! U kunt uw goud in onze winkel aan de Kruisherenstraat 7 laten taxeren. Door de waardevastheid van goud krijgt u altijd een goed bedrag voor uw gouden sieraden. Ook sloop(kapotte juwelen) goud is welkom. We betalen u direct met contant geld en uw goud word veilig opgeborgen.

Bij het verpanden van uw goud letten wij op het gehalte en de kwaliteit van het goud. Des te beter het gehalte en de kwaliteit zijn, des te meer geld u wij u kunnen betalen voor het verpanden van uw goud!

Direct geld voor: 9k Goud / 14k Goud / 18k Goud / 20k Goud / 21k Goud en 22k Goud.

Verpand je Smartphone, Tablet of Laptop en koop hem later terug!


Wat je allemaal nog meer kan verpanden…

Audio en PA apparatuur zoals versterkers en professionele draaitafels, Muziekinstrumenten, Scooters en Quads, Fietsen, Flatscreen Plasma/LCD/LED/Smart en 3D TV’s, Gameconsoles en Games, Gereedschap, Gouden sieraden en Sloopgoud, Diamanten en Juwelen, Horloges, Smartphones en Tablet’s, Laptop/Notebook en Desktop computers, LED Computerschermen, Opslag media, Digitale Spiegelreflex camera’s, GoPro HD Camera’s, Nieuwe huishoudelijke artikelen, Apple producten, Luxe en waardevolle spullen, etc.

Wanneer u niet zeker weet of we uw product in onderpand nemen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Voorwaarden

- Tarief van 4.5 % rente per kalender maand

- Geen tussentijdse kosten

- 2 maanden de tijd om uw product terug te kopen

- Verlengen is niet meer mogelijk

- Het product zal bij een nieuwe terugkoop periode op nieuw worden getaxeerd

- De producten die u aanbiedt moeten schoon, compleet en goed werkend zijn! Producten met de originele doos en accessoires (lader, afstandsbediening) zijn altijd meer waard!

Verwijder zelf alle wachtwoorden, toegangscodes en icloud etc. voor je ze verpand!

Alle producten worden getest!

Je moet uiteraard zelf eigenaar zijn van het product dat u wilt verpanden! De producten worden gecontroleerd op stopheling.nl

U dient 18 jaar of ouder te zijn en u dient zich te kunnen legitimeren door middel van paspoort, rijbewijs, gemeentelijke identiteitskaart of vreemdelingenpas.