x

Transformers: Rise of the Dark Spark /PS4

Transformers: Rise of the Dark Spark /PS4

€9,99

Omschrijving

Transformers the Dark Spark || Playstation 4 (PS4) Game

Spel en disk beide in perfecte staat.

Spelbeschrijving
Transformers - The Dark Spark is een aanvulling van Michael Bay's film, Transformers - Age of Extinction. Maar deze 3rd person, met actie en avontuur gevulde, video game gaat verder dan de film door twee werelden samen te voegen, namelijk het door Michael Bay gecreëerde Transformers universum en het populaire Cybertron gamesuniversum van High Moon Studios. Spelers krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 40 speelbare personages uit de verschillende universums om gedurende het gevecht de Dark Spark te bemachtigen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop