x

TW Steel Horloge TW70 I Gebruikt

Stoer Horloge

RVS Band

Met Garantie

€ 99,99

Omschrijving

TW Steel Horloge TW70 I Gebruikt

De TW70 van TW Steel is een stoer en sportief duikhorloge. De behuizing is 45 millimeter groot en van edelstaal gemaakt. Het quartz horloge beschikt over een Citizen Miyota uurwerk. Naast een chronograaf beschikt de TW70 ook over datum-, 24-uursweergave, tachymeter en een draaibare lunette. De band is van staal. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter (10 ATM).

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop